جایگذاری مواد زائد در لندفیل

ساخت وبلاگ

مرحله بعد از آماده سازی مکان محل دفن،جایگذاری مواد زائد می باشد. همانطور که در شکل 2- 6 نشان داده شده ،پسماند در ابتدای محفظه های دفن،در امتداد سطح تراکم (دیواره)و در ادامه به سمت بیرون و بالای دیواره جایگذاری می شود.پسماند جایگذاری شده در طول دوره بهره برداری که معمولا یک روزه است،یک محفظه خاص را تشکیل می دهد.پسماندهای جایگذاری شده در لایه های 18تا 24 اینچی(45تا60سانتی متر)،گسترده شده و متراکم می شوند.ارتفاع معمول هر محفظه از 8تا12 فوت(5/2تا65/3متر) متغیر است.طول محدوده کار نیز با شرایط مکانی و اندازه عملیات تغییر می کند.محدوده کار ،قسمتی از محل دفن است که مواد زائد در آنجا تخیله ،جایگذاری و متراکم می شود.عرض یک محفظه از 10تا30 فوت(3تا9متر)متغیر است و به طراحی و ظرفیت محل دفن بستگی دارد .تمام محفظه ها در پایان هر دوره بهره برداری ،با یک لایه نازک خاک (15تا30سانتی متر)یا سایر مواد مناسب،پوشانده می شوند.

بعد جایگذاری یک یا چند توده ی، توان ترانشه های افقی بازیابی گاز را روی سطح کامل حفر شده، حفر نمود.ترانشه های حفر شده با سنگریزه پر شده و لوله های پلاستیکی سوراخدار،در آنها کارگذاری می شوند.گازهای محل دفن از طریق این لوله ها استخراج می شوند.

دفن

مهندسی بهداشت محیط...
ما را در سایت مهندسی بهداشت محیط دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : نظام الدین منگلی زاده epa بازدید : 811 تاريخ : سه شنبه 27 فروردين 1392 ساعت: 18:44

نظر سنجی

در قانون پسماندهای پزشکی ایران مصوب 1383 در کدام ماده مخلوط کردن پسماندهای پزشکی با سایر پسماندها و بازیافت آنها ممنوع اعلام شده است؟

خبرنامه